2012. október 19., péntek

Új Wizz Air járatok Erdélyből



Marosvásárhelyről  Bolognaba és Frankfurtba

„Csütörtök délután a marosvásárhelyi Városháza kis tanácstermében sajtótájékoztatón jelentette be a Wizz Air fapados légitársaság kereskedelmi igazgatója, Ábrán György, hogy újabb járatokat indítanak Marosvásárhelyről, s mint megtudtuk, Kolozsvárról is.”
„Megyeszékhelyünket 11 nemzetközi útvonalon kötik össze Európával, ezt a kínálatot egészítik ki jövő év májusától két újjal, Bologna – Forli és Frankfurt – Hahn légikikötők irányába. Az idénre meghirdetett Marosvásárhely – München – Memmingen útvonalon és vissza 2013. április elsejétől közlekedik majd a Wizz Air gépe. Mind a bolognai, mind pedig a frankfurti út ára 93 lej (egy út) és a jegyeket már tegnaptól le lehet foglalni interneten. Mindkét járat hetente kétszer közlekedik majd. Elsősorban az üzletembereket, vendégmunkásokat és turistákat célozzák. Mindkét járat beindításáról két hónapig tartó alapos piackutatás után döntött a légitársaság vezetősége.

Kolozsvárról  Brüsszelbe,  Bariba és  Eindhovenbe

„A Wizz Air légitársaság bejelentette, hogy jövő májustól három új járatot indít Kolozsvárról: Brüsszelbe, az olaszországi Bariba és a holland Eindhovenbe. Az utazó közönség csütörtöktől válthat jegyeket az említett útvonalakra, a legolcsóbb jegyek 93 lejbe kerülnek.
Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója szerint kezdetben heti két járatot indítanak, és az utazók igényének megfelelően alakítanak majd a menetrenden. A fapados utasszállító azt is bejelentette, hogy növelik a párizsi, a dortmundi és a bergamói járataik gyakoriságát.”

Marosvásárhelyről  Münchenbe

A Marosvásárhely- München (Memmingen) járat 2013 áprilisától indul, ezt már régebb bejelentették, írtam is róla (Marosvásárhely- Memmingen)

A jegyek ára

Szúrópróbával, 2013 június 10-17 közötti periódusra, foglalási és poggyászdíj nélküli árak (odaút + visszaút):

Marosvásárhely- Bologna (Forli)-  Marosvásárhely 92+ 92 RON,  Wizz Xclusive Club –bal 47+ 47 RON
Marosvásárhely- Frankfurt  Hahn-  Marosvásárhely 72+ 72 RON,  Wizz Xclusive Club –bal 38+ 38 RON
Marosvásárhely- München Memmingen-  Marosvásárhely 92+ 142 RON,  Wizz Xclusive Club –bal 47+ 97 RON

Kolozsvár- Bari- Kolozsvár 142+ 142 RON, Wizz Xclusive Club –bal   97+ 97 RON
Kolozsvár- Brüsszel Charleroi- Kolozsvár 182+ 92 RON, Wizz Xclusive Club –bal  137+ 47 RON
Kolozsvár-Eindhoven - Kolozsvár 72+ 182 RON, Wizz Xclusive Club –bal   38+ 137 RON


A foglalási  díj banki átutalással utanként még 17 RON-ba kerül.
 
Kis kézipoggyásszal és internetes utasfelvétellel ennél többet nem kell fizetned. Lásd

Egyébként ha már poggyász, akkor a  nagy kézipoggyász helyett érdemes meggondolni a feladott poggyászt. Lásd   Feladott poggyász  bejegyzésemet, illetve a poggyászdíjakat magyarul és románul:

Wizz Xclusive Club

Hivatalos leírás itt:
Részletes leírás itt:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések