2012. augusztus 27., hétfő

Isztambul és Scorpions

Tegnap kaptam az ajánlatot:  október 18-20 között két éjszaka szállás (3*, reggelivel) Isztambulban és belépő a Scorpions koncertre 1127 RON, tehát kb 250 Euró.
Repülőjegyet (Bukarest- Isztambul- Bukarest) kb. 175 Euróért külön ajánlanak, tehát a  nagyon- nagyon kedvezményes ajánlat 250 +175=  425 Euró





A  Turkish Airlines  jegyei nagyon drágák  erre a periódusra, de október 18-án a Pegasus Airlines   50 Euróért elvisz Isztambulig. Visszafele pedig 75 euró október 20-án a  Tarom, vagy pedig ráhúzol még egy éjszakát (Isztambul megéri), és október 21-én repülsz Bukarestbe a  Pegasus  -al.

A biletix.com  -on a koncertre a normál belépőjegy 89 TL, tehát kb 40 Euró.
A booking.com -on  kb. 60 Euró 3*-os szállodában a két éjszaka szállás. Természetesen, lehet olcsóbb szállást is keresni.









Összegezve:  a két éjszakát 3*-os szállodában+ belépőjegyet+ repülőt   „maszek”  foglalással  ki lehet hozni 60+40+50+75=  225 Euróból. Legyen 250 Euró a foglalási díjak miatt.  Ugyanennyibe jön ki három éjszaka is, mert akkor visszafelé lehet az olcsóbb repülővel jönni. Fokozzuk-  aki olcsóbb szállással is kiegyezik, az tovább csökkentheti az árat.  

A fenti eset  nagyon jól bizonyítja azt , hogy magánszemélyként a számítógép előtt sokkal olcsóbban tudsz  utazást- szállást foglalni, mint ha ugyanezt utazási irodán keresztül fizetnéd.
Megbuktam, avagy Larnaca charterrel/ fapadossal bejegyzésemben egy  kivételt  mutattam be (egyet a sok közül), ami „erősíti  a  szabályt”.

Ui- A reklám a Wind of Change-el megy. Nekem a Scorpions- ról mindig a White Dove  fog eszembe jutni. A Gyöngyhajú lány miatt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések