2012. augusztus 1., szerda

Poggyász hozzáadása


Csomagtérbe feladott  poggyászt  foglaláskor fizethetsz.  A Foglalás lépésról lépésre bejegyzésemben részletesen bemutattam a foglalást . Példaként a Wizzair honlapját használtam.
Foglaláskor a  képen látható módon, a legördülő menüsorban választod ki a poggyászok számát, külön az oda-, külön a visszaútra. Ugyanitt fizetheted ki a  sportfelszerelés szállítását is.


Foglalás után,  internetes utasfelvétel  ELŐTT  is lehet  feladott poggyász(okat) a foglaláshoz hozzáadni.
Sokadszor írom le-  a repülőtéren  magasabb a poggyászdíj,  mint online foglaláskor.


Poggyász hozzáadásához a Wizzair főoldalán belépsz a regisztráláskor megadott e-mail címmel, jelszóval.  Ha még nem regisztráltál, akkor olvasd el Legeslegelső lépés - regisztrálás bejegyzésemet.

A Belép gomb megnyomása után bevezeted az e-mail címet, jelszót, majd megjelenik az  adatlapod.


A „Profil”  gomb megnyomásakor a regisztrálásnál megadott adataidat változtathatod meg. Ismétlem, a név a felhasználó,  vagyis a foglaló neve, nem pedig az utas neve. Az utas nevét csak névváltoztatási díj kifizetése után változtathatod meg.

A Foglalásaim menüpontnál megjelenik a foglalás:A Megtekintés gombra kattintva megjelenik a járatinformáció, a kapcsolat (foglaló) adatai, illetve az utas(ok) adatai.
A jobb  oldali menüben a „Szolgáltatások  hozzáadása”  ikonra kattintunk.A  legördülő menüsorban választod ki a poggyászok számát, külön az oda-, külön a visszaútra. Ugyanitt fizetheted ki a  sportfelszerelés szállítását is.A jobb oldali ablakban követheted a kiválasztott szolgáltatások összefoglalását,  illetve a fizetendő összeget.

A „Folytatás” gombra kattintva a Foglalás lépésról lépésre bejegyzésben leírt módon fizethetsz.
Ha meggondoltad  magad, a „Valamennyi módosítás törlése”  gombra kattintva  állíthatod vissza az eredeti állapotot (Természetesen a „Fizetés jóváhagyása” előtt ).
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések